Αρχική σελίδα » Προβολή νέων
26.09.2022

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜ. ΕΞΑΜ. 2022-2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ XEIMEΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2022-2023

ΤΜ. ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ

Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι φοιτήτριες να δηλώσουν σε ποιο σεμινάριο επιθυμούν να εγγραφούν για το χειμερινό εξάμηνο 2022-2023, στέλνοντας e-mail στο: elinakara[at]philosophy.uoa[dot]gr, γράφοντας τον τίτλο του σεμιναρίου, των κωδικό, τον διδάσκοντα, το ονοματεπώνυμό τους και τον αριθμό μητρώου.

Οι φοιτητές/τριες δεν μπορούν να εγγραφούν στα σεμινάρια των Ε’, ΣΤ’, και Ζ’ εξαμήνων αν δεν έχουν εξεταστεί επιτυχώς σε έξι (6) τουλάχιστον από τα υποχρεωτικά μαθήματα των προηγούμενων εξαμήνων. Οι φοιτητές /τριες δεν μπορούν να εκπονήσουν πτυχιακή εργασία ή να αναλάβουν πρακτική άσκηση χωρίς να έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τουλάχιστον δύο σεμινάρια (ισχύει για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες που εισήχθησαν από το ακαδημαϊκό έτος 2019/20 και εφεξής).

Μπορείτε να δείτε τα προσφερόμενα σεμινάρια στο Ωρολόγιο Πρόγραμμα Διδασκαλίας Χειμερινού Εξαμήνου Ακαδ. Έτους 2022-2023, που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του τμήματος http://www.philosophy.uoa.gr/ (βλ. Ανακοινώσεις Γραμματείας).

Προτεραιότητα έχουν πάντοτε οι φοιτητές και οι φοιτήτριες μεγαλύτερων εξαμήνων. Ο διδάσκων ή η διδάσκουσα τηρεί παρουσιολόγιο, το οποίο καταθέτει στο Τμήμα μαζί με τη βαθμολογία του εξαμήνου. Επιτρέπονται έως 2 απουσίες.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ