Αρχική σελίδα » Προβολή εκδήλωσης
22.05.2023

31.05.23: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ TOY ΔΠΜΣ "ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ" ΜΕ ΤΙΤΛΟ "UPSKILLING-RESKILLING: WHY?"

 

Το ΔΠΜΣ «Φιλοσοφία και Διοίκηση» σε συνεργασία με το University of Athens MBA και τα Προγράμματα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Executive Education, διοργανώνουν την Τετάρτη 31 Μαΐου και ώρα 19:00 (μέσω Microsoft Teams), διαδικτυακή εκδήλωση στο πλαίσιο του University of Athens MBA – Business Series, με τίτλο «Upskilling – ReskillingWhy?».

Για να ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ κάνετε κλικ εδώ.   
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετική ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ.

Tο upskilling και το reskilling αποτελούν επιτακτική ανάγκη των εργαζομένων για την διαχείριση των συνεχώς αυξανόμενων απαιτήσεων και ταχύτατων αλλαγών σε κάθε κλάδο και εργασιακό περιβάλλον, ώστε να αυξήσουν την ανθεκτικότητα και την αποτελεσματικότητά τους. Το μεγαλύτερο ποσοστό των εργαζομένων, σε παγκόσμια κλίμακα, χρειάζεται να αναβαθμίσει υπάρχουσες δεξιότητες ή να αποκτήσει νέες δεξιότητες έως το 2025. Επιπλέον αποτελεί μείζον θέμα και για τη βιωσιμότητα των σύγχρονων επιχειρήσεων και οργανισμών.

Στην διαδικτυακή εκδήλωση ομιλητές θα είναι οι:

  • Ευαγγελία Σιάχου, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού μέλος της Επιτροπής Προγράμματος Σπουδών του ΔΠΜΣ Φιλοσοφία και Διοίκηση,
  • Νεκταρία – Ειρήνη Καραμανή, Προϊσταμένη Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού στη Siemens Ιταλίας,
  • Γιάννης Αναστασόπουλος, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης στην Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας,   
  • Δημήτριος Μπάλιος, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ, Διευθυντής του ΔΠΜΣ Διοίκηση Επιχειρήσεων – University of Athens MBA και μέλος της Επιτροπής Προγράμματος Σπουδών του ΔΠΜΣ Φιλοσοφία και Διοίκηση.

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Διευθυντής του ΔΠΜΣ «Φιλοσοφία και Διοίκηση» Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Ανδρέας Παπανδρέου

Να τονίσουμε ότι τα ΔΠΜΣ του ΕΚΠΑ στη

αποτελούν ίσως τα μόνα μεταπτυχιακά προγράμματα που υλοποιούν δομημένα Upskilling Προγράμματα παράλληλα με το βασικό πρόγραμμα σπουδών τους.

Αυτά τα προγράμματα υποστηρίζονται από τα Προγράμματα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Executive Education (https://executive-education.cce.uoa.gr/).

Θα χαρούμε να συναντηθούμε διαδικτυακά την Τετάρτη 31 Μαΐου το απόγευμα!

 

ΥΓ: Οι ανακοινώσεις μας στα Social Media. Σας ενθαρρύνουμε να κάνετε like.

LinkedIn:  https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7066353540801208321

Facebook:  https://www.facebook.com/msc.philosophy.and.management